Varför gör vi detta?

Spara favorit

Den design vi har i dag är i grunden från 2013 då gjorde vi en ny responsiv webbplats som fungerar för mobiler.  Efter det har vi varumärketanpassad vår webb med  färg och lagt på ett nytt  tydligt typsnitt men grunden är webbplatsen den samma som vi skapade 2013.

1. Få en modernare design

Vi gör användarundersökningar varje år och jämför oss då med andra universitet. Vi ser att vi tappar i kategorin "snygg/ful" och "modern/föråldrad" så nu är det dags att ta ett omtag och göra en ny design för framtiden. 

2. Likadan meny och utseende överallt

 Det skall se likadant om du kommer till miun.se via desktop eller via mobil. I dag kommer nästan hälften av våra besökare till utbildningssidan via mobil.

3. En webbplats

I dag har vi 3 stora webbplatser: www.miun.se, studentportalen och medarbetarportalen. De som besöker oss ser alla våra webbplatser som en webbplats. De skiljer inte på t.ex . www.miun.se och studentportalen. Vi bör därför underlätta  att hitta på våra webbplatser och inte gå vilse bland de webbsidor vi har.

4. Mer personaliserat

Om du är student eller medarbetare skall då få tillgång till din personliga information på ett enkelt sätt oberoende vart du är.